Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

1-2 y 3 PEDIDO (Një listë nga ELENA)

NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt Orange | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt Orange | 5 ml
1,99 € *
39,80 € / 100 ml
Pincetë për shpim Pincetë për shpim
10,52 € *
11,69 € / 100 g
Rondele për vëthë thonjsh Rondele për vëthë thonjsh
3,35 € *
-61%
Pajisje për shpimin e thonjve Pajisje për shpimin e thonjve
3,97 € *
7,94 € / 100 g
Shirita për artin e thonjve Shkëlqim kuqe Shirita për artin e thonjve Shkëlqim kuqe
0,21 € *
1,24 € / 100 g
-62%
Shirita për artin e thonjve Shkëlqim purpurtë Shirita për artin e thonjve Shkëlqim purpurtë
0,28 € *
0,70 € / 100 g
-62%
Kordele thonjsh Kordele thonjsh
0,64 € *
2,13 € / 100 g
NDED lëngje akriliku 100 ml NDED lëngje akriliku 100 ml
7,96 € *
7,96 € / 100 ml
Kordele thonjsh Ylber Kordele thonjsh Ylber
0,26 € *
0,87 € / 100 g
-47%
Shirita thonjsh Bardhë  / zi Shirita thonjsh Bardhë / zi
1,53 € *
15,30 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Shtresë vezulluese E bardhë Shtresë vezulluese E bardhë
1,59 € *
8,83 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë verore Changeling Gold | 5 ml NDED xhel me ngjyrë verore Changeling Gold | 5 ml
3,11 € *
62,20 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
Njolla vorbulluese për thonjtë Plastike, portokalli Njolla vorbulluese për thonjtë Plastike, portokalli
0,76 € *
1,52 € / 100 g
-61%
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
1,29 € *
25,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt Verdha | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt Verdha | 5 ml
0,81 € *
16,20 € / 100 ml
NDED manikyr përfundimtar 15 ml NDED manikyr përfundimtar 15 ml
2,34 € *
15,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Thua Salon rrota Thua Salon rrota
121,71 € *
NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh
8,00 € *
23,53 € / 100 g
Shabllonet modelim, 500er roleve Round Shabllonet modelim, 500er roleve Round
7,96 € *
26,53 € / 1000 g
NDED xhel me ngjyrë PURE Straight zezë | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Straight zezë | 5 ml
1,99 € *
39,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Scarlet | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Scarlet | 5 ml
3,97 € *
79,40 € / 100 ml
Rondele me gurë normal, ngjyra të ndryshme Rondele me gurë normal, ngjyra të ndryshme
3,86 € *
12,06 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
3,08 € *
1,34 € / 100 g
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Green | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Green | 5 ml
4,78 € *
95,60 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Orange | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Orange | 5 ml
4,78 € *
95,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Blood Red | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Blood Red | 5 ml
1,99 € *
39,80 € / 100 ml
Penel thonjsh Penel thonjsh
3,89 € *
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Sun | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Sun | 5 ml
4,78 € *
95,60 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Pink | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Pink | 5 ml
4,78 € *
95,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Blue | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Blue | 5 ml
4,78 € *
95,60 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar