Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Lëngje akriliku
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Lëngje akriliku

NDED lëngje akriliku Lëngje akriliku NDED lëngje akriliku
from 8,57 € *
8,57 € / 100 ml
nded Akrilik Liquid Premium Lëngje akriliku nded Akrilik Liquid Premium
7,69 € *
7,69 € / 100 ml
NDED lëngje akriliku profesionale Lëngje akriliku NDED lëngje akriliku profesionale
from 8,57 € *
8,57 € / 100 ml
nded tretës akriliku Lëngje akriliku nded tretës akriliku
from 12,68 € *
12,68 € / 1000 ml
Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml Lëngje akriliku Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml
3,32 € *
41,50 € / 100 ml
NDED lëngje akriliku për fillestarë Lëngje akriliku NDED lëngje akriliku për fillestarë
from 8,57 € *
8,57 € / 100 ml
NAIL-EON Remove Wraps Lëngje akriliku NAIL-EON Remove Wraps
from 4,19 € *
26,19 € / 100 g
Vylet Nails mbushës tipsash Lëngje akriliku Vylet Nails mbushës tipsash
11,37 € *
75,80 € / 100 ml
Vylet Nails lëngje akriliku, pa erë Lëngje akriliku Vylet Nails lëngje akriliku, pa erë
13,12 € *
13,12 € / 100 ml
Soak-Off njomës thonjsh Lëngje akriliku Soak-Off njomës thonjsh
8,57 € *
8,57 € / 100 g
Vylet Nails lëngje akriliku Lëngje akriliku Vylet Nails lëngje akriliku
11,37 € *
6,77 € / 100 g

Thonjtë e modeluara bukur nuk duhet të mbesin një dëshirë. Edhe në rastet kur thonjtë tuaj natyrale vuajnë si pasojë e shkaqeve të ndryshme dhe nuk janë estetikë për syrin. Ajo që dëshiron ta ndryshojë këtë pamje, mund të mendojë si alternativë zëvendësimin e thonjve natyrale jo dhe aq estetikë në këtë rast, me thonj artificialë – por duhet të bëjë durim derisa thonjtë natyralë të arrijnë një gjatësi të caktuar në mënyrë që rezultati  i thonjve artificialë të jetë më i mirë. Sepse sot duart e kuruara dhe thonjtë e modeluar me shijë janë pjesë e rëndësishme e pamjes suaj. Edhe nëse nuk jeni profesionistë, ju duhet të provoni një herë të dizenjoni vetë thonjtë tuaj. Këtu tek Vylet-Nails-acryl do të gjeni mjetet e përshtatshme të cilat gjithashtu janë të një cilësie të lartë. Pudra Vylet-Nails-acryl është vetëm një shembull. Ajo bën më të lehtë punimin e thonjve, pengon zverdhjen dhe ju jep thonjve thuaj një pamje të vërtetë. Si plotësues mund të përmendim solucionin Vylet-Nails-acryl. Të dy këto produkte janë të sinkronizuara me njëra-tjetrën dhe i përkasin një cilësie shumë të mirë. Solucioni Vylet-Nails Acryl nuk ka erë të rëndë. Një shembull tjetër është Vylet-Nails Acryl Primer, i cili gjithashtu është shumë i mirë për thonjtë problematikë. Ai përforcon 100% mbajtjen e thonjve natyrale me akrilikun e aplikuar. Liften i përket kështu të kaluarës.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar