Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Lëngje akriliku
Low akrilik erës liquid për modelimin thonjsh akrilik
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"thua Liquid akrilik në gozhdë sallon me cilësi të lartë. thoi lëngshme akrilik për përpunimin e thua akrilik nga prodhuesit pluhur luksoze.

Pajisje për përdorim të pluhur akrilik për përzierje e përsosur thua luks! Erë të ulët.

Përmbajtja: 100 ml

rreth 2 minuta kohë kurë

Përmasat
+
0.04 Metër (m)
0.039 Metër (m)
0.103 Metër (m)
Vulë
+
udhëzime
+

Hapi 1: Solucioni akrilik nga nded është pa erë.

Hapi 2: Përdoreni si çdo solucion tjetër duke futur furçën në të.

Hapi 3: Futni furçën e njomur në pluhurin përkatës, në mënyrë që të formohet një masë për shpërndarje.

Hapi 4: Me anë të masës mund të filloni modelimin.

Hapi 5: Kohëzgjatja e ngurtësimit është 2 minuta.Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
23
4
14
3
3
2
0
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar