Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Lëngje akriliku
NDED lëngje akriliku për fillestarë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Liquid akrilik Fillestar ju jep skulptura të më shumë kohë të bukur
për të formuar.
Ai shëron më pak shpejt dhe për këtë arsye është i përshtatshëm për fillestar
të përshtatshme.

Ju do të merrni thonjtë tërheqëse natyrale.
3 minuta kohë kurë

Vulë
+
udhëzime
+

Hapi 1: Vendosni materien e lëngshme akrilike në një enë qelqi (Gotë Dapepen).

Hapi 2: Futni furçën tuaj akrilike në materien e lëngshme akrilike.

Hapi 3: Tani vendosni furçën akrilike horizontalisht në pluhurin akrilik.

Hapi 4: Masën kremoze të përfituar shpërndajeni mbi thonj dhe modelojeni atë.


Këshillë: Nëse dëshironi më pak materie të lëngshme në furçën tuaj, atëherë reduktoni lagështinë e saj duke prekur muret e gotën përkatëse.Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6
Përmbledhje
5
17
4
3
3
0
2
1
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar