Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Lëngje akriliku
NDED lëngje akriliku profesionale
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"akrilik Liquid profesionale ka një formulim të përmirësuar.
Në lidhje me pluhur akrilik, ajo e ndërpreu shumë shpejt në të gjitha kushtet e motit. Ajo mundëson të punojë shpejt dhe kohë për të shpëtuar.
Ju do të merrni thonjtë tërheqëse natyrore në kërkim.
rreth 1 1 / 2 minuta kohë kurë

Vulë
+
udhëzime
+

Hapi 1: Produkti ynë nded Profi Acryl Liquid përdoret për një modelim të shpejtë.

Hapi 2: Futni furçën tuaj si zakonisht në enën Dappen dhe më pastaj në pluhurin përkatës.

Hapi 3: Tani modeloni thonjtë tuaj sic duhet.

Hapi 4: Për shkak të ngurtësimit të shpejtë të pluhurit, ju mund të filloni me modelimin pas rreth 1-2 minutave.


Këshillë: Nëse dëshironi më pak materie të lëngshme në furçën tuaj, atëherë reduktoni lagështinë e saj duke prekur muret e gotën përkatëse.Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6
Përmbledhje
5
9
4
6
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar