Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Pluhur akriliku

Pluhur akriliku

Filter articles
Arkada xhel rindërtimi akrilik me argjend Pluhur akriliku Arkada xhel rindërtimi akrilik me argjend
21,72 € *
217,20 € / 100 g
nded Akrilik konfeti pluhur ngjyrë e ngjyrosur Pluhur akriliku nded Akrilik konfeti pluhur ngjyrë e ngjyrosur
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
nded Akrilik pluhur ngjyrë temat argjendi shkëlqim Pluhur akriliku nded Akrilik pluhur ngjyrë temat argjendi shkëlqim
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
nded Akrilik shkëlqim pluhur ar Pluhur akriliku nded Akrilik shkëlqim pluhur ar
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
nded Akrilik stoli Powder Bardhë Pluhur akriliku nded Akrilik stoli Powder Bardhë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
nded Pluhur akrilik ngjyra temat stoli bardhë Pluhur akriliku nded Pluhur akrilik ngjyra temat stoli bardhë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
NDED pluhur akriliku Pluhur akriliku NDED pluhur akriliku
from 1,95 € *
13,00 € / 100 ml
NDED pluhur akriliku E bardhë | 1000 g Pluhur akriliku NDED pluhur akriliku E bardhë | 1000 g
89,99 € *
89,99 € / 1000 g
NDED pluhur akriliku E bardhë | 30 g Pluhur akriliku NDED pluhur akriliku E bardhë | 30 g
4,95 € *
16,50 € / 100 g
NDED pluhur akriliku me ngjyrë Pluhur akriliku NDED pluhur akriliku me ngjyrë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
NDED pluhur akriliku Qartë | 1000 g Pluhur akriliku NDED pluhur akriliku Qartë | 1000 g
89,99 € *
89,99 € / 1000 g
NDED pluhur akriliku Qartë | 30 g Pluhur akriliku NDED pluhur akriliku Qartë | 30 g
4,95 € *
16,50 € / 100 g
NDED pluhur akriliku Rozë | 1000 g Pluhur akriliku NDED pluhur akriliku Rozë | 1000 g
89,99 € *
89,99 € / 1000 g
NDED pluhur akriliku Rozë | 30 g Pluhur akriliku NDED pluhur akriliku Rozë | 30 g
4,95 € *
16,50 € / 100 g
nded Pluhur metalik akrilik Pluhur akriliku nded Pluhur metalik akrilik
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
Shine Night Powder Pastel Pluhur akriliku Shine Night Powder Pastel
2,25 € *
75,00 € / 100 g
Vylet Nails pudër akriliku me ngjyrë Pluhur akriliku Vylet Nails pudër akriliku me ngjyrë
from 7,56 € *
5,60 € / 100 g
Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder Pluhur akriliku Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder
from 7,95 € *
26,50 € / 100 g

Akriliku është një material që njihet prej shumë kohësh në pikturë. Është mjaft rezistent dhe i qëndrueshëm, lejon që ngjyrat dhe format të punohen në variante të ndryshme të pafundme si dhe është relativisht i lehtë për tu përdorur. Akriliku mund të përdoret gjithashtu edhe për realizimin e thonjve artificialë – shumica e studiove të thonjve punojnë me akrilik që nga momenti kur ky trend amerikan u huazua edhe tek ne. Thonjtë e akrilikut rekomandohen veçanërisht në rastet kur thonjtë janë të sforcuar dhe të lodhur – për shembull nëse ju duhet të shtypni për një kohë të gjatë dhe intensivisht në kompjuter. Ashtu si thonjte me xhel edhe ato me akrilik duhet të ripunohen pas 3 deri në 5 javë – intervalet kohore nuk ndryshojnë.

Në faqen tonë ju mund të gjeni lloje të ndryshme të pudrës së akrilikut, në paketime të mëdha apo të vogla, sipas dëshirës suaj. Niveli i çmimeve i bën këto produkte të jenë atraktive për klientët privatë si dhe për studiot e thonjve, ku këto të fundit përfitojnë nga çmimet e leverdishme të blerjes me shumicë. Kovat, shishet dhe kanoçet e mëdha nuk janë shumë të bukura nga forma, por ju mund të mbushni enë të vogla dhe ti përdorni në studion tuaj duke mos prishur pamjen estetike të studios. Të gjitha paketimet e mëdha lejojnë që të hapen për të mbushur enë më të vogla si dhe të mbyllen sërish në mënyrë që produktet të mund të përdoren për një kohë të gjatë. Sigurisht që produktet tona që përdoren në realizimin e thonjve të akrilikut i përgjigjen standardeve evropiane – ato janë shumë cilësore dhe absolutisht të padëmshme.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€