Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Pluhur akriliku
Akrilik pluhur ngjyrë temat stoli për akrilik të madh të bardhë

Details
+

Nëse ju doni të ndrit atë diskrete, atëherëngjyra akrilik pluhur vezullim temat e bardhë është zgjedhja e duhur. Një shimmer ekskluzive, e cila megjithatë nuk ndikon ekzagjeruar, tërheq si Eye Catcher vëmendje në vetvete. Ky art thonjtë është dita po aq të përshtatshme si në mbrëmje ose për ditën e dasmës.

Pluhur akrilik ngjyra me vija vezullim e bën për një për një art formë të përkryer gozhdë në akrilik dhe të tjera për artin thonjtë veçantë. Kur aplikohet, produkt është si çdo tjetër pluhur akrilik ngjyra. Pluhur është e përzier me të lëngshme akrilik dhe formuar në një top. Kjo do të përhapet me shpejtësi në të gjithë thonjtë dhe siguron se është aq e rëndësishme, kur thonjtë artificiale C – kurbë. Në çdo shtresëakrilik Stripe stoli në të bardhë janë të njëjta me të inkorporuar. Efekti: Një imazh në mënyrë të barabartë shimmering dhe gaz gozhdr, thjeshtë dhe me anë të mikë ndrit ende veprat goditës me ngjyrë të bardhë.

Vulë
+

Ngurtësim përmes ajrit

Modelim thonjësh pa pajisje ngurtësuese: Zbukuroni thonjtë natyral ose thonjtë artificial pa pajisje teknike,duke mos qenë të varur nga energjia elektrike. Produktet e shënuar me këtë etiketë ngurtësohen vetvetiu përmes ajrit.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar