Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Pluhur akriliku
NDED pluhur akriliku
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Thonjtë janë luks akrilik pluhur mikro me Gilb stop-dhe brighteners optik. pluhur Nail akrilik duhet të jenë me lagështi dhe të përpunuara shpejt me dizajn të lëngshme gozhdë akrilik (ajrit tharje). Forma me e rradhës lëvizjet e topa të vogla dhe të vënë menjëherë në këshilla gozhdë.

Përhapur Pastaj në mënyrë të barabartë, kështu që është pika më e lartë e-kurbë C në tranzicion midis thonjve dhe gozhdë tip të projektimit.

Si ne të merrni më shumë kërkesa nga Nail Design markë Studios, e cila deri më tani mbi 30 € për 15g Powder akrilik Nail paguar, ne thjesht duam të përsëris se ekuivalente tonë në dizajn pluhur gozhdë cilësisë akrilik nuk mund të transferohen në doza të prodhuesit të njohur.
Faleminderit për mirëkuptimin tuaj. "
Anhören
Umschrift
Wörterbuch

Vulë
+
udhëzime
+

Hapi 1: Merrni Acryl Liquid (solucionin akrilik ) dhe mbusheni në një enë qelqi (qelq Dapen).

Hapi 2: Tani, futni furçën akrilike në Acryl Liquid.

Hapi 3: Tani vendosni furçën akrilike vertikalisht në pluhurin akrilik und prisni të jetë formuar një topthë e vogël në furçë.

Hapi 4: Si veprim të radhës vendosni topthin e vogël mbi thonj dhe modeloni thoin.

Hapi 5: Nëse keni përfundar me modelimin e thonit, atëherë prisni deri sa të jetë tharë plotësisht.

Hapi 6: Tani lëmoni thonin për formë.

Hapi 7: Për të arritur shkëlqimin e dëshiruar, merrni  mjetin lustrues dhe lustroni thonin deri në shkëlqimin optimal.


Këshillë: Në mënyrë që thonjtë të shkqëlqejnë, ju mund t'i  lyeni thonjtë me vaj dhe t'i lustroni ato.Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.9
Përmbledhje
5
88
4
23
3
2
2
2
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar