Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Pluhur akriliku
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Vylet-Nails Makeup Powder - Luxury Camouflage akrilik Powder - Cover Powder ngjyra - Akrilik ngjyra pluhur Nude
Details
+

Me tonë të ri pluhur Vylet-Nails akrilik ngjyra, ne kemi sjellë edhe një të lartë akrilik pluhur të cilësisë në treg. Ajo nuk ju bindin vetëm me intensitet të lartë me ngjyra, por ajo gjithashtu ofron zgjidhje të gjatë të qëndrueshme për thonjtë tuaj. Thonjtë tuaj do të zgjasë gjatë, pa ndarjen ose thyer.Formula është zhvilluar me kujdes për të ofruar klientëve tanë me cilësi të mirë, dhe ai gjithashtu ka shtuar mbrojtje kundër ndryshimeve ngjyra. Kjo ndihmon për të mbrojtur thonjtë ndaj efekteve të duhanit dhe diellit, si dielli natyrore dhe dhomë me diell. Të dy mund të kenë efekte të padëshiruara mbi thonj. Si ju mund të shikoni qartë, produkteve është jack-të-gjitha-tregton. Aplikimi i kësaj pluhur është gjithashtu e lehtë. Ju gjithashtu mund të kombinojnë atë me pluhura të tjera, nëse ju dëshironi edhe më shumë opsione. Ne ju ofrojmë këtë produkt në 30g dhe 500g doza. Në këtë moment ne kemi katër ngjyrat që ju ofron, ëndrra e Orientit, Flladi Veror, zbehtë rozë dhe sheqer piperi bardhë. Kjo nuk ka rëndësi që ju zgjidhni, thonjtë tuaj do të kapur vëmendjen. Përzierje pluhur akrilik akrilik me lëng në një enë të veçantë. Next formojnë një top nga e masës akrilik dhe të aplikojnë atë në thua. Ju duhet të punojnë shpejt, si masë akrilik do ta ngurtësoj shpejtë.Pika më e lartë e modelimit, ku duhet të jetë tip plotëson thua natyrore, ose në c-kurbë, kur të aplikoni për thonj natyrore vetëm.

Vulë
+
udhëzime
+

Hapi 1: Tërhiqni lëkurën e thonjve dhe sheshoni thonjt.

Hapi 2: Përshtatni këllëfin në thoin tuaj.

Hapi 3: Aplikoni ca ngjitës thonjsh në këllëf dhe ngjiteni atë.

Hapi 4: Pasi t'i keni ngjitur këllëfët, atëherë shkurtoni ato sipas gjatësisë së dëshiruar.

Hapi 5: Tani lëmoni me kujdes pjesët e jashtme të këllëfit duke i përshtatur me thonjtë natyral. Ju lutemi të mos i gërryesni thonjtë tuaj natyral.

Hapi 6: Pasi të keni përfunduar punët me gërryerje, atëherë largoni pluhurin dhe aplikoni Primerin mbi thonjtë tuaj natyral.

Hapi 7: Mbushni solucionin akrilik në enën dapen që është e bashkangjitur.

Hapi 8: Futni furçën akrilike në enën dapen.

Hapi 9: Kur ajo të jetë lagur me materien e lëngshme, duhet të filloni me formimin e topit të vogël.

Hapi 10: Topin e vogël mund ta formoni duke futur furçën në pluhur dhe duke pritur deri sa solucioni të ngjizet me pluhurin përkatës..

Hapi 11: Dhe tani vendosni topin e vogël të formuar mbi thonj dhe formoni modelimin tuaj.Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar