Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Pluhur akriliku
Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Ju do të merrni pluhurat akrilike çmuar Vylet një punë të bazuar në hap me kohën e zhvillimit pluhur akrilik, i cili qëndron për qëndrueshmëri të saj. Kjo është një pluhur shumë shumë mirë që ofron thonjtë tepër të bukura dhe të bukur akrilik.Pluhur mund të jetë si çdo pluhur akrilik tjetër që është përzierje me një standard dhe në dispozicion në tonë lëngshme akrilik. Edhe një sasi e vogël e produktive dhe të lartë të cilësisë tonë të çmuar pluhurat akrilik janë të mjaftueshme për të prekur një sasi të mjaftueshme të materialeve akrilik, mund të modelohet me thonjtë akrilik. Për të ndezur në masë akrilik, ju duhet përveç kësaj lëngshme akrilik pluhur qetë, një gotë të veçantë që është i përshtatshëm për akrilik dhe një furçë akrilik të veçantë. Nëse ju kanë dhënë dhe pluhur të lëngshme akrilik xhami, përzierje kjo me furçë në një lëvizje rrethore. Pas ju formë përgjatë buzë të qelqit me furçë të vogël nga një top akrilik të përziera dhe të kryejë këtë në gozhdë. Modeluar në masë të urgjencës, si akrilik ndërpreu shumë shpejt në ajër.Pika më e lartë e modelimit duhet të jetë në C-kurbë, ku gozhdë natyrore shkon për artin gozhdë. Nëse keni modeluar akrilik, thonjtë redaktoni tjerë në të njëjtën procedurë. Më pas, ne rekomandojmë duke aplikuar një produkt sealant. Në formën e bojës ose xhel që mbron nga thonjtë njollë, gërvishtjet dhe ndikimet tjera të jashtme dhe më të qëndrueshme Shih për veten tuaj dhe të përfitojnë nga vitet tona shumë përvojë prodhimit.

Vulë
+
udhëzime
+

Hapi 1: Përgatiteni modelimin e thonjve

Hapi 2: Lagni furçën me solucion akrilik dhe futeni ate në pluhurin me ngjyrë që keni përzgjedhur.

Hapi 3: Në majën e furçës ngjitet/formohet një masë akrilike.

Hapi 4: Kjo masë duhet të vendoset mbi thua me qëllim të modelimit të një ndarje/stil francez.

Hapi 5: Për të vazhduar me një modelim të mëtejshëm, fillimisht duhet pritur derisa çdo gje të jetë tharë.


Këshillë: Lëreni që pas çdo hapi të modelimit akrilik të arrihet tharja e duhur


Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
11
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar