Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Enë bosh

Enë bosh

Pllaka kozmetike, mur dopjo Enë bosh Pllaka kozmetike, mur dopjo
from 0,40 € *
8,00 € / 100 ml
Shishe plastike Enë bosh Shishe plastike
from 0,34 € *
0,34 € / 100 ml
Shishe bombol me vrimë nxjerrëse Pump Enë bosh Shishe bombol me vrimë nxjerrëse Pump
1,45 € *
2,42 € / 100 ml
Enë plastike, bosh, 3 ml Enë bosh Enë plastike, bosh, 3 ml
0,45 € *
0,71 € / 100 g
Shishe plastike me llak, 250 ml Enë bosh Shishe plastike me llak, 250 ml
0,75 € *
0,30 € / 100 ml
Pllaka kozmetike, të arta Enë bosh Pllaka kozmetike, të arta
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Dappen Dish Glass Enë bosh Dappen Dish Glass
2,37 € *
Pllaka xheli UV për dizajn, 15ml Enë bosh Pllaka xheli UV për dizajn, 15ml
1,95 € *
13,00 € / 100 ml
Xhel UV  "Style" pagan, 15 ml Enë bosh Xhel UV "Style" pagan, 15 ml
1,45 € *
9,67 € / 100 ml
Manikyrja e bardhë Enë bosh Manikyrja e bardhë
3,95 € *
Pllaka kozmetike dizajni, 15 ml Enë bosh Pllaka kozmetike dizajni, 15 ml
1,95 € *
13,00 € / 100 ml
Nail art përzierjen pjatë Enë bosh Nail art përzierjen pjatë
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Bacillol 30 Foam Schaumsprühkopf Enë bosh Bacillol 30 Foam Schaumsprühkopf
4,39 € *
2,20 € / 100 g
Vaskë manikyr e zezë Enë bosh Vaskë manikyr e zezë
3,95 € *

Në dyqanin tuaj klienti ose klientia mund të shohë cilat produkte janë blerë tek cili prodhues. Logoja e një prodhuesi të njohur që prodhon produkte të mira zgjon besim dhe përcjell kompetencë. Paketimi atraktiv i një produkti nxjerr në pah orientimin drejt një pune veçanërisht estetike që mund të kryejë një studio thonjsh. Një paketim i përshtatshëm është pra një ndër gurët e shumtë të mozaikut të cilët përbëjnë konceptin e përgjithshëm të një studio thonjsh. Kjo vlen jo vetëm për një studio stabël por edhe për një studio thonjsh të lëvizshme. Edhe mbajtëset janë të një cilësie shumë të mirë. Shishet e manikyrit për shembull prej xhami të zi dhe transparent, janë të pajisur me një penel të hollë dhe kanë një kapak me shkëlqim. Përkrah optikës së spikatur ato janë dhe ekonomike, pasi ato mund të rimbushen dhe të përdoren sërish. Shishet kujdesen për një dozim të saktë të pastruesve të manikyrit dhe xhelit UV si dhe xhel UV Deluxe janë mbajtëse praktike, të cilat ruajnë mirë xhelin për të cilin ato janë parashikuar të mbajnë si dhe e ruajnë që ai të mos thahen shpejt. Kanoçet plastike  janë në çdo rast të përshtatshme për tu mbushur me pluhur apo pigmente ngjyrash. Nëse janë vendosur siç duhet këto shishe krijojnë një pamje profesionale dhe kështu ju i jepni sigurinë klientit tuaj që ai ndodhet në duar të sigurta.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€