Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Enë bosh
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Laps për thonj, bosh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail enë bosh Pen
është e përkryer për mbushjes ose përzierjet me ngjyra. Fantazite tuaja janë
nuk ka kufij.
Plotësoni tuaj krijimet vet ngjyra në frontin e enë bosh nga Nail Pen paparashikuara dhe
Get punën krijuese të konsumatorit.
Nail enë bosh Pen
kanë një tip shumë i hollë për të pikturuar më të mirën
Design linjat Nail përdorur. Sasi të Serisë për 10 ml enë "

Përmasat
+
0.026 Metër (m)
0.023 Metër (m)
0.09 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
3
4
3
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar