Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Enë bosh
Kozmetikë tenxhere për gels ruajtjen dhe pluhur akrilik

Details
+

"Nail Design thonjtë me ngjyrë janë Crucible dy mure të cilësisë më të lartë për të gjitha gels gozhdë UV. Nail Design Nails Gelli Crucibles janë përdorur për të gjitha sistemet e tjera të tilla si sistemi akrilik apo tekstil me fije qelqi.

PE-Design Crucible fundit në kualitet të lartë!

Përshtatshme për të gjitha sistemet. Dritës UV + ngjeshur me kapak. "

Përmasat
+

0.065 Metër (m)
0.067 Metër (m)
0.045 Metër (m)

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

5

Përmbledhje

5
8
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar