Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Garza swabs & pads pambuku

Garza swabs & pads pambuku

NDED tamponë në formë rrotulle Garza swabs & pads pambuku NDED tamponë në formë rrotulle
2,45 € *
1,07 € / 100 g
NAIL-EON Remove Wraps Soft 10 Garza swabs & pads pambuku NAIL-EON Remove Wraps Soft 10
1,45 € *
13,18 € / 100 g
Sprucim - Shishe Garza swabs & pads pambuku Sprucim - Shishe
17,45 € *
33,56 € / 1000 g
NAIL-EON Pads hollë pambuku Garza swabs & pads pambuku NAIL-EON Pads hollë pambuku
from 3,45 € *
8,02 € / 100 g
NAIL-EON Pads hollë pambuku Garza swabs & pads pambuku NAIL-EON Pads hollë pambuku
12,45 € *
7,55 € / 100 g
NAIL-EON Pads hollë pambuku 120 kuti Garza swabs & pads pambuku NAIL-EON Pads hollë pambuku 120 kuti
6,95 € *
6,88 € / 100 g
NAIL-EON Pads hollë pambuku 60 mbushëse Garza swabs & pads pambuku NAIL-EON Pads hollë pambuku 60 mbushëse
3,45 € *
8,02 € / 100 g
Pads pambuku me cilësi të lartë, garzë pa swabs celulozë për higjienë të përsosur në Salons thonjsh
Përzgjedhje të madhe të cilësisë së lartë, pads garzë pa swabs pambuku dhe 500 pulpë në listë për higjienë të përsosur në dizajn thonjsh. Garza xhel bojë të blerë në internet për zgjidhjen polishes thonjsh UV dhe LED. 500 pads pulpë dhe pads pambuku në donatorët Garza për studiot thonjsh janë garzë të lirë dhe të çojë në më shumë pastërtisë higjienike në thonjtë.
Garza pads të klasit të parë me udhëzimet e prodhuesit, filma me aplikacionet më të mira dhe manicures videot janë të përshtatshme për të dy thonjtë xhel dhe thonjtë akrilik, si dhe thonjtë artificiale dhe thonjtë natyrore në unregistering e polishes thonjsh. Bombol me vrimë nxjerrëse Garza me pads higjiena celulozës po bën këtu në thonjsh pastruese hap pas hapi filma thonjsh mbartës polish për veten e tij dhe tregohet me swabs celulozës për heqjen, dezinfektimin dhe loosening në thonjtë artificiale.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€