Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Garza swabs & pads pambuku
Blej swabs zelletten celulozës për pastrimin e favorshme thonjsh

Details
+

"Nail Design thonjtë swabs tul janë mjet garzë të lirë dhe të gjithanshëm për thonjtë të pastër natyrore para, gjatë dhe pas modelimit. shtupë për dizajn gozhdë tul gozhdë studio cilësisë më të lartë gozhdë direkt nga prodhuesi.

- Roll e 500 të projektimit garzë shtupë falas gozhdë gozhdë tul "

Përmasat
+

0.163 Metër (m)
0.161 Metër (m)
0.116 Metër (m)

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.6667

Përmbledhje

5
115
4
20
3
8
2
3
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar