Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Higjiena në një studio thonjsh

Higjiena në një studio thonjsh

mouthguard Higjiena në një studio thonjsh mouthguard
3,95 € *
Sterillium Classic Pure Higjiena në një studio thonjsh Sterillium Classic Pure
from 11,95 € *
23,90 € / 1000 ml
Sterillium Classic Pure 1000 ml Higjiena në një studio thonjsh Sterillium Classic Pure 1000 ml
20,45 € *
20,45 € / 1000 ml
Doreza njëpërdorimshme latex 100 St Higjiena në një studio thonjsh Doreza njëpërdorimshme latex 100 St
from 4,95 € *
6,60 € / 1000 g
Maska mbrojtëse Higjiena në një studio thonjsh Maska mbrojtëse
from 2,25 € *
0,90 € / 100 g
Doreza Nitrile Higjiena në një studio thonjsh Doreza Nitrile
16,95 € *
22,60 € / 1000 g
Maska mbrojtëse Rosé Higjiena në një studio thonjsh Maska mbrojtëse Rosé
3,72 € *
1,49 € / 100 g

Lejoni klientët tuaj për të vepruar miri është esenciale për të siguruar higjienën në vendin tuaj të punës. Nëse në shtëpinë tuaj apo në biznesin tuaj ekskluzive.

Në fillim të gjitha materialet e nevojshme duhet të jenë të pranishëm:

- Disinfectants
- Cleaner tejzanor
- tabaka Manikyr
- Doreza
- Pulp indet
- Face Masks

Për teknik gozhdë profesional duhet të kuptohen të parandaluar transmetimin e sëmundjes.

Sipërfaqe juaj punës duhet të jetë i pastër! Të pastër të gjitha sipërfaqet e punës të paktën të përditshme, me pajisje të UV, stërvitje dhe llambat dezinfektues. Përdorim për çdo klient apo dezinfektohen për çdo klient një file të veçantë.
Për të parandaluar akumulimin e pluhurit në ajrore e tyre, ju duhet të fshij inventarit lagësht tuaj rregullisht, përdorni një nxjerrjen e pluhurit në tryezë, maskë të veshur dhe të fshijë fund të saj një herë në ditë.

Xhel apo akrilik jep off tymi, si abetare, bojë, manikyrin e thonjve mbartës, etj Këto avujve të marrë në sistemin e tyre të frymëmarrjes. Të marrin masa parandaluese dhe hedh rregullisht!

Për të parandaluar alergji gjithmonë veshin doreza.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€