Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Higjiena në një studio thonjsh
Doreza Nitrile
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Higjiena është A & O dhe. Jo vetëm në privat, por edhe në sektorin komercial Sidomos në qoftë se ju punoni me të dhe klientët, ajo është shumë e rëndësishme që kërkesat higjienike janë plotësuar, dhe të tilla janë edhe në studio gati për konsumatorët për të hyrë. Doreza janë të domosdoshme në shumë situata të përditshme, sepse ata jo vetëm të mbrojë kundër bakteret, viruset dhe patogjenëve të tjera, por edhe të mbrojtur thonjtë tuaj në thonjtë. Shumë, megjithatë, përmbajnë doreza latex kundër të cilit shumë njerëz janë alergjik. Ana jonë nitrile shkolla janë të përshtatshme për sufferers alergji latex si ata janë të lirë. Për një shumë të këndshme dhe doreza të tjera në vend të pakëndshme me pluhur. Dorashka nitrile janë pluhur-free dhe një accessory që duhet të jetë në çdo studio. Higjiena në sallon gozhdë është një çështje shumë e rëndësishme, në të cilat rregulla të veçanta duhet të respektohet, për shembull, që doreza të ndryshme janë në dispozicion kur teknikë të shumta gozhdë janë të punësuar. Dorashka nitrile janë në dispozicion në forma të ndryshme nga të vogla, të mesme të madhe. Ju do të merrni një madhësi prej 200 aksioneve doreza. Dorashka përshtaten si një lëkurë e dytë më vete dhe në këtë mënyrë të sigurojë një mjedis optimal pune. Me dorashka, ju nuk ndiheni i kufizuar dhe mund të kryejë punën e tij të lehtë dhe të thjeshtë. Mbështetet në produkte të cilësisë së lartë me të cilën rregullat e higjienës janë të respektuar dhe të urdhërojë dorashka tonë nitrile.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4
Përmbledhje
5
2
4
1
3
2
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar