Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Mbështetësja e dorës

Mbështetësja e dorës

Kontakt saten ana qëndron Mbështetësja e dorës Kontakt saten ana qëndron
6,45 € *
3,23 € / 100 g
Kontakt saten ana qëndron Portokall Mbështetësja e dorës Kontakt saten ana qëndron Portokall
6,45 € *
3,23 € / 100 g
Ana tjetër fanellë Mbështetësja e dorës Ana tjetër fanellë
from 5,95 € *
2,98 € / 100 g
Dorë Rest Terry Brown Mbështetësja e dorës Dorë Rest Terry Brown
7,92 € *
Ella Spa peshqir 30x50 cm Mbështetësja e dorës Ella Spa peshqir 30x50 cm
11,87 € *

Krijo nëpër duart tona NDED mbështetet një atmosferë spontan ndjehen të-mirë për t'u çlodhur miqtë dhe familjen tuaj edhe më shumë dhe ata mbajnë duart tuaja spontanisht qetë. Për shkak se duart janë mbajtur NDED në duart tona mbështetet në një nivel të veçantë që siguron se dora që do të përpunohen dhe të papeshë effortlessly në duart e stilistët gozhdë, kjo mund plotësisht të koncentrohen plotësisht në punë. Për shkak të relaksimit rritjen e personit tjetër të pushojnë stilist gozhdë, duke bërë një shtytje të freskët krijimtarinë e tij, merr përfundimi i saj është në gozhdë e mikut tuaj të mbajnë. NDED pads tona dorë janë të lehtë për t'u çlodhur.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€