Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Mbështetësja e dorës
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Mbështetëse dore e veshur me lëkurë artificiale
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Fingernails në anën pads bërë nga shkuma dhe duke punuar ergonomik FUQI me klientët tuaj Nailstudio. dorë pads thua janë të mbuluara me kadifeje të butë, kamoshi faux ose mëndafsh.

Dorë pads Fingernails për studiot gozhdë profesional direkt nga prodhuesit design gozhdë.

- Në përfundon të ndryshme dhe ngjyra "

Përmasat
+
0.324 Metër (m)
0.151 Metër (m)
0.093 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6154
Përmbledhje
5
9
4
3
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar