Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Penel
Thonjsh pluhur furçë për thonjtë akrilik dhe thonjtë xhel dokumenteve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Nail Design pluhur gozhdë furçë furçë përsosur është pluhuri për të pastruar thonjtë në procesin e modelimit. Nail Design pluhur gozhdë furçë për Salons gozhdë dhe private për standardet më të larta. Nail Nail Design Brushes thonjtë sallon gozhdë fshirje e pluhurit furçë me cilësi më të lartë direkt nga prodhuesi design gozhdë.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.4
Përmbledhje
5
5
4
4
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar