Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Penel
Studio furçë thonjsh për një punë të saktë në dizajn thonjsh

Details
+

"gozhdë design Nail dizajn Brushes gozhdë artit për gozhdë profesional direkt nga prodhuesit. Fingernails artit gozhdë design furçë thonjsh gozhdë harton artit janë perfekte për goditje furçë gjobë.

- Nail Design thonjve gozhdë furçë ideale të artit për linjat e bukura dhe artistike Modele

Përmasat
+

0.015 Metër (m)
0.009 Metër (m)
0.007 Metër (m)

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.25

Përmbledhje

5
1
4
3
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar