Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi
lavera sunscreen për
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Rrezet e para të diellit të dalë, dhe për shumicën e njerëzve nuk ka ndaluar atë.
Shpejt fillon kohën e sunbathing, por njerëzit ende shumë pak mendojnë të Suncare. Creaming është shumë e rëndësishme që rrezet UV mund të dëmtojë shëndetin.

Sidomos fytyrë gjithmonë kërkon mbrojtje të mjaftueshme, pasi ajo është e ekspozuar vazhdimisht ndaj diellit. Kur aplikoni sunscreen, ju kurrë nuk duhet të procedojë me masë. Kjo vlen në mënyrë të qartë: më shumë do të thotë një mbrojtje më të lartë dhe pak më të gjatë. Pas larjes, ju duhet menjëherë të ri-aplikoni krem për të marrë mbrojtje të ri. Kjo është thelbësore.

Me lavera Sunscreen do të thjeshtohet duke aplikuar moisturizer për të krijuar praktike shishe spray ju ardhur pa ndihmën e ndonjë pjese të trupit tuaj. Kështu, kujdesit të lëkurës për shkak të mbrojtjes nga dielli e bën fun përsëri.

Vetëm kanë një vështrim në dyqanin tonë online në, aty ju do të gjeni cilësi shumë më tepër lavera Produkte.


Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar