Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Ruajtja dhe ekspozitori
Thonjsh salon premium vegla stand përfshirë 360 gramafon shkallë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Fingernails vegla Box Premium me 360-shkallë qendër për Salons gozhdë profesionale. thoi nga gozhdë ene Premium Box Design Prodhuesit Nail-Design-Euro-Discount në zbritje të çmimeve.

Shpërndarjen bujare në tifoz ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për të hartuar veglat tuaja gozhdë në dorë për të marrë.

Gjermanisht Nail Design produkte në dy versione të ndryshme "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
Përmbledhje
5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar