Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Shabllonet
Reusable templates blerë plastike për skalpin
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"modelimit Nail art templates janë perfekte për zgjatjen e pikave gozhdë gisht gjatë modelimit. modelimit Nageldesign templates janë reusable dhe të përshtatshme për të gjitha sistemet e gozhdë design gel UV.

- Nail Design modelimit templates për Salons gozhdë profesionale dhe gozhdë design direkt nga prodhuesi

- Një njësi e paketimit të përbëhet nga design templates modelimit gozhdë 5 copa "

Përmasat
+
0.035 Metër (m)
0.009 Metër (m)
0.012 Metër (m)
udhëzime
+

Hapi 1:  Përgatija e thonjve (tërhiqni lëkurën e thonjve, shkurtoni thonjt, largoni kërmat me buffer)

Hapi 2:  Poziciononi shablloni direkt nën thonjtë natyral. Sigurohuni që shablloni të jetë fiksuar mirë.


Tani mund të filloni si zakonisht me modelimin.


Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
3.7
Përmbledhje
5
4
4
0
3
1
2
1
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar