Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Shabllonet
Shabllonet modelim, 500er roleve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Ata janë të pakënaqur me thonjtë e tyre të shkurtra? Mos u shqetësoni, ju vetëm duhet, së bashku me pajisje të tjera të veçanta, templates për të marrë thonjtë e gjatë. Të Shabllonet modelimit, 500er roleve ofrojnë një alternativë e përkryer për zgjatjen me këshilla. Ju mund të merrni këtë patkua-formë templates në një listë prej 500 në raund ose katrore. Këto janë të përshtatshme për xhel dhe akrilik sistemeve. Për të përdorur këtë template, për shembull, një modellage xhel, veproni si më poshtë: Merrni Shabllonet patkua e filmit ngjitës off dhe rrinë ata direkt nën tip Salon përgjithmonë.Patkua duhet të kthehen në afërsi të rrethit pa u verknickt. Aplikohen nje abetare te te Salon natyral dhe le të thatë si edhe. Pas kësaj, një shtresë e hollë e xhel ngjitës i cili ka për të shërohet, të aplikojnë. Mos hiqni djersitje të mëvonshëm, ju vazhdoni për të punuar direkt me ndërtues. Shpërndani një sferë e cila trashë me lëvizje rrethore deri në template dhe shërim nga kjo.Djersitja ju merrni off me një fshesë dhe pastaj hiqni klishe. Kontrollo dhe lirimin me një gjobë edges Salon dosjen e xhel dhe pastaj të dëmtojë sipërfaqen thonjte. Së fundi, të hyjë në një Versieglungsgel ende në thonjtë. Të gjitha të tjera, të nevojshme për të gjetur produktet që ju gjithashtu, sigurisht, studio me cilësi të lartë, me ne. Përdoreni këtë variant të përshtatshëm të një zgjatje Salon duke përdorur Shabllonet modelimit, dhe të zgjedhin për një alternativë tashmë gozhdë extension.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar