Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë)

Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë)

Thua Salon rrota Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Thua Salon rrota
from 81,21 € *
Valixhe kozmetike për studiot e thonjve Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Valixhe kozmetike për studiot e thonjve
40,46 € *
12,76 € / 1000 g
Valixhe dore për dizajn thonjsh Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Valixhe dore për dizajn thonjsh
40,46 € *
18,47 € / 1000 g
Valixhe multifunksionale Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Valixhe multifunksionale
from 15,05 € *
15,05 € / 1000 g
Valixhe kozmetike e gjatë Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Valixhe kozmetike e gjatë
40,46 € *
17,36 € / 1000 g
Gjoks magji 9022 rozë Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Gjoks magji 9022 rozë
217,26 € *
Gjoks magji 9006 argjendi Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Gjoks magji 9006 argjendi
256,76 € *
Gjoks magji 9022 e zezë Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Gjoks magji 9022 e zezë
217,26 € *
Gjoks magji d-9006 e zezë Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) Gjoks magji d-9006 e zezë
256,76 € *
glamour 6003-2 violett Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) glamour 6003-2 violett
79,00 € *
glamour 6002-2 schwarz Studio thonjsh e lëvizshme (valixhe, vagonetë) glamour 6002-2 schwarz
79,00 € *

Ju dëshironi të zgjeroni biznesin tuaj dhe të ofroni një shërbim të lëvizshëm, në mënyrë që të arrini edhe ata klientë që nuk banojnë në afërsi të studios suaj, që jetojnë në fshat apo në periferi të qytetit, apo ata klientë që nuk kanë kohë të vijnë në studio. Ndoshta planifikoni edhe ju një farë pavarësia pa një studio stabël dhe keni në mendje një studio thonjsh të lëvizshme, dhe kështu ju mund ti vizitoni klientët tuaj në shtëpitë e tyre.
Por në të gjitha drejtimet e mundshme ku mund të shkojë aktiviteti juaj, ju ju nevojiten pajisje profesionale, të cilat mund ti përdorni dhe merrni me vete në punën tuaj të përditshme si për shembull valixhja multifunskionale e cila nga ana optike ngjason me një valixhe dokumentesh brenda të cilës mund të futen produkte të shumta xheli dhe artikujsh Nailart, dhe mund të transportohen nga një vend në tjetrin pa asnjë rrezik. Valixhja e dorës / valixhja kozmetike prej alumini ka dimensione praktike dhe mban pajisje të shumta. Elementi kryesor është sistemi i çmontueshëm i koshave me pesë sirtare, në të cilat ju mund të sistemoni aksesorët për dizenjimin e thonjve. Aty ka hapësirë të mjaftueshme edhe për një pajisje tharëse me ndriçim. Kush ka programe të mëdha dhe i nevojitet hapësirë e madhe duhet të shohë mirë Trolley prej alumini. Kjo valixhe është shoqëruesi perfekt për biznesin tuaj të ri. Ju mund ta organizoni hapësirën e brendshme sipas preferencave tuaja individuale, rulat stabilë dhe doreza kujdesen për një transport të lehtë dhe të ekuilibruar.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar