Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Trajnimi + udhëzuesit

Trajnimi + udhëzuesit

Dezenjuesimi i thonjve është një profesion si shumë profesione të tjerë në fushën e Wellness and Beauty por që bazohet në diçka ekstra. Që të mësoni mënyrën e përkujdesjen ndaj thoit, ndaj lëkurës dhe dizenjimin e thonjve, nuk mjafton një tentativë e vetme – një përgatitje disa javore mbi këtë tematikë si dhe përftimi i njohurive mjekësore dhe higjienike mbi thonjtë dhe lëkurën është një kusht paraprak për të filluar diçka të tillë. Gjithsesi trajnimi i dizenjuesve të thonjve nuk është gjithmonë njësoj, kështu disa studio ju duhet të luftojnë me aplikantë të pakualifikuar. Trajnimi mbi Naildesign duhet të japë bazat përsa i përket anës higjienike dhe mjekësore të dizenjimi të thonjve por nga ana tjetër duhet të japë njohuri edhe mbi materialet dhe pajisjet e ndryshme që përdoren në këtë fushë. Përdorimi i veglave, instrumenteve dhe materialeve nuk duhet neglizhuar por nga ana tjetër dizenjuesit e thonjve duhet të dinë gjithashtu sesi të trajtojnë dhe të sillen me klientët, gjë e cila  jo gjithmonë është e thjeshtë në praktikë. Mënyra e sjelljes me klientët është diçka tjetër që duhet mësuar ashtu si në çdo profesion tjetër shërbimi.

Strumbullari i trajnimit të Naildesign mbetet manuali i modeleve të thonjve artificialë, pra për thonj akriliku. Rekomandimet dhe truket e dhëna këtu nuk janë të vështira për tu mësuar por ashtu si në rasti ne thonjve me xhel UV edhe këtu ju duhet të ushtroheni pak para  se të veproni tek klientët. Materialet e trajnimit si DVD, duart mostra dhe majat e thonjve zëvendësues i gjeni në faqet e mëposhtme  si dhe në broshurat, të cilat tregojnë me skica çdo hap të punës. Këto materiale janë interesante edhe për një amator sepse ato japin udhëzime të detajuara për një materie komplekse.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€