Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Trajnimi + udhëzuesit
Thonjsh librin e projektimit në gjuhën gjermane me hap-pas-hapi instruksionet
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Në këtë libër të projektimit gozhdë kemi paraqitur në faqet e shumë tendencat e fundit në industrinë e gozhdë. Ka figura të shumta, nuk është një kurs me shkrim dhe ilustrohet hap-pas-hapi udhëzues se si shumë dizajne të ndryshme gozhdë mund të arrihet. Përveç konvencionale dekoratave gozhdë janë të mbuluara në këtë libër, sidomos në metodën airbrush. Jo vetëm ju do të tregohet nga ky accessory, si ju mund të krijoni dizajne të ndryshme, por ajo gjithashtu do të shpjegojë dhe të tregojnë se si të arrihet kjo në trajtimin me armë airbrush. Ky libër dhe trajnimi shumë më tepër duhet të përfshijë udhëzime për pajisjet tuaj në studio, sepse ajo nuk është vetëm e dobishme për punën tuaj të përditshme dhe ju lejon të trajnimit, sepse ju gjithashtu mund të vendosni gishtin e projektimit gozhdë idealin libër si një prezantim në dyqan tuaj. Ky artikull do pranishëm me klientët tu në vend, varieteti dhe mundësitë ekzistojne per pergatitjen e projektimeve thonjsh individuale dhe të veçantë. Shfrytëzues juaj do të jetë i pushtuar nga fotot të shumta dhe ju do të habitur se çfarë është një numër i madh i motiveve dhe harton do të mbajnë artin gozhdë. Ju merrni librin tjetër për një poster gjigand me templates artit gozhdë që ju mund të rri në studio tuaj si figurë e dyqan të vendosura në mënyrë ideale në një kornizë.

Ky dizajn gozhdë libër është në dispozicion vetëm në gjuhën gjermane.

Përmasat
+
0.211 Metër (m)
0.149 Metër (m)
0.014 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
3.5
Përmbledhje
5
1
4
0
3
0
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar