Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Trajnimi + udhëzuesit
Rimbushje Modeli DVD trajnimi pozicioni me teknikën akrilik
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Trajnimi DVD me mbushjes me teknikën akrilik ju ofron me një shumë të këshilla të dobishme dhe informacion për sakta dhe profesionale thonjtë akrilik mbushje. Ashtu si me çdo thonjtë, kjo është një instalim i ri apo mbushjes me të, ka hapa të ndryshme që ajo thotë se për të zotëruar. Me manualet e trajnimit + pajisje nga kompaninë tonë ju janë të pajisur mirë me materiale informative. Vitet tona shumë know-how ne kemi në këtë kompakt DVD së bashku për ju dhe të paraqiten të detajuara dhe të kuptueshme. Ju do të shihni në këtë DVD ju do të plotësojë thonjtë akrilik dhe klientët tuaj të ketë sukses më të lehtë dhe më të shpejtë.DVD nuk është vetëm e përkryer për fillestar, por edhe stafi njohuri mund të sigurtë të absorbuar tip rastit dhe ende zbatojnë në punën e tyre të përditshme. Operative DVD është e lehtë. Vetëm pop në një DVD player ose PC me DVD drive dhe reboot. Le të shpjegoj në një seancë videove gati 20-minutëshe me hapat e mbushjes me teknikën akrilik.DVD vjen në një standard DVD-box që mund të ruhen për të ruajtur hapësirën dhe të vënë larg. Ju do të përfitojnë nga këto këshilla të vlefshme dhe truket, dhe kjo mund të përkthehet shpejt në veprim. Ju lutemi të bëjnë këtë dhe nuk ju bindin të këtij materiali trajnues është i domosdoshëm.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar