Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Trajnimi + udhëzuesit
Rimbushje Modeli DVD trajnimi pozicioni me teknikën UV-xhel
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+


Shumë hapa dhe njohuri të mira pune e materialeve të ndryshme të kërkuara për një modelim të plotë me këshilla dhe xhel. Për mbushjen, ju duhet gjithashtu disa. Ka kurrë nuk mund të jetë e mjaftueshme në dispozicion pajisje dhe manualet e trajnimit + sjellë çuditërisht më tej në karrierën tuaj. Por koha nuk është gjithmonë në dispozicion dhe kostoja mund të jetë ende mjaft i lartë për një seminar jashtë shtëpisë. Sepse një DVD mund të ofrojë shërbime të mira.

Trajnimi ynë DVD mbushjes me teknikën e UV-xhel në gjermanisht është për ju si një fillestar, si dhe të përshtatshme për ju si një profesionist. Ju mund të përfitojnë nga të dhënat shumë të dobishme dhe të mësojnë gjëra të reja, si dhe aftësitë tuaja edhe më tej thellohet.

Ata janë të udhëhequr nga teknik gozhdë hap-pas-hapi instruksionet. Ju merrni pikërisht mbushjes deklaruar dhe me shfaqjen e imazheve ajo është edhe më e lehtë për të kuptuar. Informacioni do të jetë më e thjeshtë dhe e kuptueshme. Edhe si një fillestar që ju mund të bëni që populloj modelimit në mënyrë të përsosur. Ju merrni një film me 16 minuta kohë të drejtuar, kur shumë hapa janë shpjeguar në mënyrë të detajuar. Ju gjithashtu do të merrni informacion nga përgatitjet për të mbushur me xhel.

Bindur veten nga produktet tona të cilësisë. Ju do të impresionuar dhe të ngazëllyer.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar