Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Trajnimi + udhëzuesit
Trajnimi DVD
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Një modelimit të plotë me këshilla dhe xhel kërkon shumë hapa dhe njohuri të mira pune e materialeve të ndryshme. Pajisje ju kurrë nuk mund të ketë trajnime të mjaftueshme dhe udhëzimet + mund Ooops informacion të vlefshëm.Trajnimi DVD për modelimin Xhel UV Re është për fillestar, si dhe profesionistë njësoj. Fillestar do të gjeni shumë informacione të dobishme, ndoshta deri atëherë ishin të rinj. Shumë profesionistë mund të mësojnë gjëra të reja dhe për të përmirësuar aftësitë e tyre edhe më tej. Hap pas hapi, nga teknik gozhdë shpjegon teknikën e UV xhel në udhëzimet. Për të punuar në teknikën xhel është informacion i thjeshtë dhe të kuptueshme. Një modelim perfekt i plotë mund të bëhet edhe nga fillestar. Shumë hapa janë shpjeguar në detaje në video. E përgatitjeve për në ngjitje saktë të këshilla dhe zbatimin e xhel. Më shumë informacion është në dispozicion në kohë të ndryshme shërimin dhe mjetet e duhura.Cilësia e mjet është aq e rëndësishme sa me cilësinë e mjeteve të punës e tjera të nevojshme AVE Krahas shumë këshilla nga profesionistë të vendosura, por shumë më tepër.DVD ka një kohë drejtimin e rreth 16 minuta. Ju nuk duhet të humbasë DVD trajnimi, për çdo llogari. Shih për veten tuaj se si ju mund të përfitojnë nga informacioni i shumë ..

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
Përmbledhje
5
2
4
1
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar