Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Trajnimi + udhëzuesit
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Trajnimi DVD - modelimit të plotë të teknologjisë fibra qelqi me
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Ndër mundësitë e shumta të thonjve përfshin modelimin e plotë të teknologjisë tekstil me fije qelqi. Me ndihmën e DVD trajnimi tonë ju mund të vënë atë metodë repertorin tuaj të projektimit gozhdë dhe do të ofrojë klientëve tuaj. 20 minuta ju hap pas hapi shpjegon se si ju punoni polonisht gozhdë natyrore të saktë dhe të përdorin kombinimin Activator tekstil me fije qelqi.
Nga profesional tonë projektuesi gozhdë Kunz Patricia Ata marrin këshilla të vlefshme që ju mund të shkëlqejë.
Trajnimi "Trajnimi DVD - modelimit të plotë me teknologji tekstil me fije qelqi" do t'ju japë qasje këtë teknikë modelimit, qoftë për përdorim personal ose shpjegohet në studion tuaj, në një mënyrë të kuptueshme.
Produktet e përdorura në DVD mund të porositen në dyqanin tonë të gjithë, duke e bërë tuaj të parë përpjekjet e asgjë nuk qëndron rrugë të drejtë. Përfitojnë nga përvoja e teknik tonë gozhdë dhe të sjellë aftësitë tuaja për të dalë më të fundit ju keni dyqanin tuaj për të harton gozhdë dhe aksesorë, ju duhet të merrni këtë DVD absolutisht për shumëllojshmëri tuaj. Blerë nga ne si një shkollë bukuri për të ofruar këtë trajnim pasurimin pothuajse si një zgjatje standarde materialeve mësimore për studentët tuaj. Mëso në shtëpi është e lehtë!
Nga rruga, ju mund të, në sajë butoni "pauzë" përmendësh çdo hap apo pamje të detajuar me butonin "Rewind" përsëri dhe përsëri. Gjej DVD tonë në "Accessories" dhe pastaj në nën-kategori të përshtatshme "trajnim + pajisje".
Pavarësisht përfitojnë çmime më të ulët cilësisë më të lartë në mënyrë që të godasin në këtë ofertë të madhe ose të barabartë me sot.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar