Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Vegla pune

Vegla pune

Filter articles
1 2 3
Druri shkopinj portokalli Vegla pune Druri shkopinj portokalli
0,11 € *
0,46 € / 100 g
Prerëse tipasash Vegla pune Prerëse tipasash
1,56 € *
1,42 € / 100 g
Thikë për lëkurën e thonjve Vegla pune Thikë për lëkurën e thonjve
0,16 € *
0,46 € / 100 g
-50%
Limë për mbrojtjen e thonjve Vegla pune Limë për mbrojtjen e thonjve
from 1,93 € *
4,83 € / 100 g
Lopatëz për lëkurën e thonjve Vegla pune Lopatëz për lëkurën e thonjve
3,14 € *
8,97 € / 100 g
Pincë çikë Vegla pune Pincë çikë
4,71 € *
Nail art përzierjen pjatë Vegla pune Nail art përzierjen pjatë
0,84 € *
4,42 € / 100 g
Njolla vorbulluese për thonjtë Vegla pune Njolla vorbulluese për thonjtë
from 1,32 € *
2,64 € / 100 g
Nail art teh diamant Vegla pune Nail art teh diamant
from 2,29 € *
57,25 € / 100 g
Nail kalama e Zezë Vegla pune Nail kalama e Zezë
3,40 € *
Pincetë për shpim Vegla pune Pincetë për shpim
2,05 € *
2,28 € / 100 g
Spot Swirl Dotting Tool Vegla pune Spot Swirl Dotting Tool
6,52 € *
Pincetë në formë këmbe kali Vegla pune Pincetë në formë këmbe kali
0,47 € *
1,74 € / 100 g
Soak-Off njomës thonjsh Vegla pune Soak-Off njomës thonjsh
8,76 € *
8,76 € / 100 g
Pajisje për shpimin e thonjve Vegla pune Pajisje për shpimin e thonjve
4,35 € *
8,70 € / 100 g
Gërshërë thonjsh Vegla pune Gërshërë thonjsh
from 1,68 € *
4,31 € / 100 g
Cikë pirg Vegla pune Cikë pirg
1,32 € *
14,67 € / 100 g
Prerëse thonjsh Vegla pune Prerëse thonjsh
2,53 € *
3,89 € / 100 g
Hinkë Vegla pune Hinkë
0,84 € *
3,23 € / 100 g
Nail Art Picker Vegla pune Nail Art Picker
0,47 € *
Çikë shkopinj 6 copa Vegla pune Çikë shkopinj 6 copa
8,76 € *
Glass stilolaps Vegla pune Glass stilolaps
from 17,69 € *
117,93 € / 100 g
Pincetë me dorezë gërshëre Vegla pune Pincetë me dorezë gërshëre
4,71 € *
9,42 € / 100 g

Realizimi i thonjve të bukur mund të duket më i thjeshtë nga ç’është në të vërtetë. Pak eksperiencë dhe teknikë është sigurisht e rëndësishme për një NailDesign perfekte. Por sigurisht vetëm kaq nuk mjafton. Njësoj si në artizanat, talenti nuk të ndihmon më tej nëse nuk ke veglat e duhura të punës. NailDesign ju ofron veglat e punës që ju nevojiten për dizenjim profesional të thonjve tuaj, kështu ju do të keni mundësi të modeloni thonjtë tuaj në mënyrë perfekte, që ato të duken si të realizuara në një studio thonjsh. Duke filluar nga lima mbrojtëse e cila mbron lëkurën kur ju jeni duke limuar thonjtë, një gërshërë speciale e cila është e harkuar në pjesën e parme dhe duke vazhduar me një pincetë dhe thikë për prerjen e lëkurës së thoit në mënyrë që kjo e fundit të zmbrapset. Një tjetër vegël profesionale që përdoret për prerjen e thonjve artificialë është edhe Tip Cutter. Nëse doni të bëni një modelin të jashtëzakonshëm dhe doni të realizoni edhe një piercing tek thonjtë tuaj atëherë sigurisht që do tu ndihmonte pinca e përshtatshme për piercing, kështu ju do të mund realizoni dhe mbërtheni me lehtë vëthin piercing. Shabllonet e bëjnë shumë më të lehtë punën tuaj. Me shabllonet vetëngritëse të manikyrit French për shembull bëhet shumë herë më i lehtë realizimi i modelit preciz French Nails. Kjo vlen për të gjitha shabllonet e modeluara, të cilët kanë nxjerrë jashtë funksionit tips-at dhe janë perfekt për zgjatjen e thonjve me xhel UV dhe akrilik.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€