Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Vegla pune
Teh fimo thonjsh thonjsh për prerje e saktë e sticks fimo
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Me Nail Art thikë Fimo Fimo ju mund të rrinë të ulur në të. Duke i prerë balte me dorë polimer shkopinj mund të ndryshojë në ulje në do.
Këshillë:
Për një kulture më të mirë me ngrohje Nail Art Fimo Fimo thikë shkopinj pak në pëllëmbë. "

Përmasat
+
0.046 Metër (m)
0.025 Metër (m)
0.014 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4
Përmbledhje
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar