Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Airbrush

Airbrush

Tipsa me sprucim Airbrush Tipsa me sprucim
from 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Art Nail Stencils Airbrush Art Nail Stencils
0,45 € *
Ngjyra airbrush Airbrush Ngjyra airbrush
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Airbrush klishe Airbrush Airbrush klishe
0,63 € *
Tipsa me motive stilet Airbrush Tipsa me motive stilet
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Nail art përzierjen pjatë Airbrush Nail art përzierjen pjatë
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Pajisje themelore për artin thonjsh airbrush

Ky art thonjsh arrin të airbrushing, enë të ndryshme janë të nevojshme. Në dyqanin tonë dekorimin e këtij thonjsh të veçantë arti variant ofrohet edhe si një grup praktike airbrush. E nevojshme për pajisjet themelore janë mjetet dhe materialet e mëposhtme:
• armë airbrush
• kompresor piston me tank presion
• çorape Connection, të tilla si çorape spirale
• Filter
• mbajtës armë
• Pastrimi
• Ngjyrat e ujit-shpjegueshëm duke përfshirë të zezë dhe të bardhë
• thonjsh artit airbrush klishe
Nëse kjo pajisje në dispozicion dhe puna përgatitur, thonjsh mund të fillojnë. Ne rekomandojmë përdorimin e një roje gojë për të shmangur thithjen caktuar të mjegull llak. Zona përreth duhet të mbrohen, vetë puna kërkon një dritë të ndritshme dhe të shoh me inat pa për idealin duke kërkuar në thonjsh.

Përgatitje e mirë thonjsh për rezultatet më të mira

Një thonjsh mund të jetë gjithmonë vetëm aq i mirë sa përgatitja e thonjsh është bërë. Është e mundur që të përdorin teknikën airbrush në thonjtë akrilik apo xhel apo thonjtë përforcuar natyrore. Sipërfaqja duhet të pastrohen, të pastër dhe të thatë. Për të mbrojtur me gisht një vetë-mbrojtëse klishe lëkurës është ngjitur në thonjsh. Si thonjsh e parë e gishtit është mbulua. Pas përcaktimit presionin kompresor për 1.5 deri 2 bar mund të fillojnë të aplikojnë ngjyrat airbrush. Distanca në thonjsh duhet të jetë në rreth 4 deri në 5 cm.

Shtresat mënyrë për të përsosur artin thonjsh airbrush

Arti thonjsh airbrush punon në disa shtresa të holla. Kështu, rezultatet janë veçanërisht të bukura. Në hapin e parë, thonjsh është e pajisur me një abetare. Bardhë është veçanërisht i mirë dhe sjell shtresa pasuese e bojës për të shkëlqejë. Është tharë abetare, stencils airbrush mund të përdoren. Motiv dëshiruar është vendosur dhe presion në thonjsh. Ngjyra e dëshiruar është futur në një sasi të vogël në tank kompresor, distanca gjatë aplikimit mund të reduktohet disi. Këtu, gjithashtu, është duke punuar përsëri në disa shtresa.

Nëse bojë ka tharë dhe të gjitha motive dëshiruar mbulua klishe është hequr me kujdes me piskatore. Mbrojtja gisht gjithashtu mund të hiqet. Përfunduar artit thonjsh airbrush është vulosur me një pallto të lartë dhe është e mbrojtur shumë mirë kundër venitje dhe gërvishtjet.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€