Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Argjilë

Argjilë

Thonjtë e kuruar janë të mrekullueshëm. Ato të ftojnë për përkëdhelje dhe relaks, ato të kënaqin syrin dhe të zgjojnë fantazinë. Por është shumë e vështirë ti mbani të bukur dhe të përkujdeseni për thonjtë natyralë - ata janë shumë të ndjeshëm ndaj stresit, mungesës së ushqimit, mungesës së gjumit dhe nervozitetit. Për të mbrojtur thonjtë ju mund të përdorni një manikyr – ose mund të vendosni thonj artificialë, të cilët jo vetëm janë më pak të ndjeshëm por edhe mbrojnë thonjtë nga ndikimet e jashtme dhe ju japin kohë thonjve natyralë për tu rigjeneruar. Thonjtë natyralë bëjnë realitet çdo dëshirë tuajën që ka lidhje me formën e tyre. Ju mund të realizoni me thonjtë artificialë gjithçka që është e realizueshme me thonjtë natyralë, madje shumë më tepër se kaq: pasi ju mund të përdorni Nailart Fimo si taban. Plakëzat e vogla me shumë ngjyra prej gome të fortë përpunohen me dorë dhe janë unike. Ato nuk vendosen mbi xhelin UV të njomë apo mbi një model thonjsh artificialë, ato thahen sëbashku me materialin dhe më pas janë të pa prishëshme. Ato rezistojnë minimalisht aq sa rezistojnë thonjtë artificialë...

Ju mund ta gjeni Naiart Fimo në disa variante. Disqet me fruta të ndryshme, forma e të cilëve në pamje të parë të orientojnë tek frutat e freskëta, ju mund ti gjeni  në “lloje të ndryshme frutash”, në paketime të mëdha apo të vogla si dhe në paketime të përziera. Një formë tjetër quhet “Ena e perimeve” – ashtu siç e tregon edhe emri, këtu bëhet fjalë për dizenjo që kanë si bazë perime të prera. Mostrat e luleve mund ti gjeni si shirita Fimo, ju mund ti prisni vetë ato, thikën Fimo për të prerë këto shirita e gjeni në faqen tonë të internetit.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€