Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Forma

Forma

Motive në formë zemre  bosh Forma Motive në formë zemre bosh
0,30 € *
1,50 € / 100 g
Forma yjesh Forma Forma yjesh
0,30 € *
3,00 € / 100 g
Forma fluturash Forma Forma fluturash
0,25 € *
2,50 € / 100 g
Motive në formë zemre Forma Motive në formë zemre
from 0,25 € *
2,50 € / 100 g
Motive në formë yjesh  bosh Forma Motive në formë yjesh bosh
from 0,25 € *
0,83 € / 100 g
Skelet Leaves Forma Skelet Leaves
0,48 € *
Forma gjethesh tërfili Forma Forma gjethesh tërfili
0,35 € *
1,40 € / 100 g
Forma lulesh Forma Forma lulesh
0,30 € *
2,50 € / 100 g
Forma delfini Forma Forma delfini
0,36 € *
1,44 € / 100 g
Rrjeti thonjsh Forma Rrjeti thonjsh
from 0,59 € *
14,75 € / 100 g
Nail art merimangë web Forma Nail art merimangë web
0,45 € *
Art Nail Glitter Rrethi Forma Art Nail Glitter Rrethi
0,51 € *
5,67 € / 100 g
Forma me motive notash muzikore Forma Forma me motive notash muzikore
0,30 € *
1,20 € / 100 g
Pupla artit gozhdë Forma Pupla artit gozhdë
0,90 € *
Forma lulesh E gjelbër Forma Forma lulesh E gjelbër
0,14 € *
1,40 € / 100 g
-53%
Forma delfini E gjelbër Forma Forma delfini E gjelbër
0,16 € *
0,64 € / 100 g
-56%

Format e vogla ndriçojnë mbi bazën e ngjyrosur. Këto aksesorë integrohen në të gjithë figurën dhe bëhen më të spikatura. Shabllonë të përgatitur në mënyrë industriale, produkte dhe mostra që i japin frymë artistike punës suaj... ajo që në artin e viteve të para të shekullit të njëzet filloi me Ready-Mades e një Marcel Duchamp është shndërruar ndërkohë në një mjet të zakonshëm në arkitekturë, dizenjim ambientesh, art dhe fotografi. Format dhe objektet e zakonshme të prodhuara në seri integrohen në një vepër arti ekzistuese duke u shndërruar kështu edhe vetë në vepra arti. Kjo tingëllon si Andy Warhol dhe tasat e tij të supës mbi teksturë, kjo tingëllon Jasper Johns dhe filxhanët e tabelat e tij të pikturuara në tablo të mëdha – diçka e tillë është e mundur edhe në dizenjimin e thonjve.

Kallëpet e thonjve janë forma të vogla, të thjeshta prej plastike ose metali, të cilat integrohen lehtë në thonj të lyer dhe modeluar. Kallëpet vijnë në formë yjesh, zemrash, fluturash apo lulesh, janë pothuaj në të gjitha ngjyrat e mundshme dhe i japin dorën e fundit një thoi të modeluar mirë. Ato vendosen mbi manikyrin e pa tharë. Sapo manikyri thahet ato fiksohen mirë mbi thua dhe qëndrojnë gjatë. Mostrat e vogla mund të përdoren tek ose në seri, mund të vendosen si refleks mbi një thua të vetëm ose në të gjitha thonjtë. Ato të japin mundësi për të krijuar forma të ndryshme dhe janë të përshtatshme si për dizenjuesit profesionistë ashtu edhe për dizenuesit amatorë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€