Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Forma
Ngjyra fletë shelley insert janë shumë të hollë për dizajn thonjsh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail Art Shelly,
Alternative Journal ngjyra për splinters artit gozhdë shell.
Projektimi me këtë nen dhe në varësi të zbukuruar
Ju si thonjtë tuaj. Ju mund gozhdë Shellys artit, gjeth i larmishëm Gelmodellagen si në
Gozhdë akrilik grupe të përfshira.
Çdo Nail kuti
Arti Shelley, fletë ngjyra përmban dymbëdhjetë ngjyra të ndryshme, në varësi të dëshirës tuaj
dhe mund të kombinohen humor. "

Përmasat
+
0.167 Metër (m)
0.057 Metër (m)
0.022 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.3333
Përmbledhje
5
2
4
0
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar