Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Fragmente guaskash

Fragmente guaskash

Fragmente guaskash për thonj Fragmente guaskash Fragmente guaskash për thonj
from 0,22 € *
1,10 € / 100 g
Fragmente guaskash për thonj Manushaqe Fragmente guaskash Fragmente guaskash për thonj Manushaqe
0,29 € *
0,57 € / 100 g
-54%
Fragmente guaskash për thonj Okër Fragmente guaskash Fragmente guaskash për thonj Okër
0,29 € *
1,45 € / 100 g
-54%
Fragmente guaskash për thonj Verdhë Fragmente guaskash Fragmente guaskash për thonj Verdhë
0,29 € *
1,45 € / 100 g
-54%
Fragmente guaskash për thonj Vjollcë blu Fragmente guaskash Fragmente guaskash për thonj Vjollcë blu
0,29 € *
0,97 € / 100 g
-54%
Fragmente guaskash për thonj Lehta te qymyr druri Fragmente guaskash Fragmente guaskash për thonj Lehta te qymyr druri
0,31 € *
1,55 € / 100 g
-55%

Nice duart nga natyra si të jetë stolisur. Dhe përse të mos paguajë këtë haraç të estetikë natyrshme se me materiale natyrore? Ashtu si natyra ka krijuar një varg të tillë të gjerë të ngjyrave dhe formave të predha, kështu janë splinters tona të ndryshme të shell. Një larmi e ngjyrave dhe hije të mund të bëjë një ndeshje e përkryer me stilin tuaj, veshje dhe props të tjera. Thonjtë juaj do të jetë i papërballueshëm dhe me atë efekt të veçantë!
Patate të skuqura janë shpërndarë në xhel apo llak UV ende me lagështi, dhe një herë ata kalit, dekorata janë bashkangjitur në gozhdë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€