Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Gurë rrugësh
Diamant i rremë trekëndësh të sigurojë thekson shkëlqyer dhe modelet
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail art diamant i rremë harton trekëndëshat për t'u vendosur në dyllë të lagësht design gozhdë gozhdë. Nail Art Designs trekëndëshat diamant i rremë direkt nga prodhuesi për dizajn gozhdë profesional.

- Nail Nail Art Designs trekëndëshat diamant i rremë për dekorimin e thonjve duke futur në:
- polish lagësht e thonjve apo
- uncured design xhel gozhdë

- Ju lutem vini re se gurët kur vendosen në bojë apo mbyllur me-Qendra Top
duhet të jetë

Përmbajtja: 50 copë në thes

- Shumë ngjyra të ndryshme "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4
Përmbledhje
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar