Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Konad vulosje

Konad vulosje

Template KONAD Vula Konad vulosje Template KONAD Vula
from 1,63 € *
4,08 € / 100 g
Art Nail Stencils Konad vulosje Art Nail Stencils
0,45 € *
Vylet Nails manikyr stampues Konad vulosje Vylet Nails manikyr stampues
from 2,45 € *
24,50 € / 100 ml
KONAD Sheshi vulosje Image Template Konad vulosje KONAD Sheshi vulosje Image Template
from 4,20 € *
9,77 € / 100 g
Scraper KONAD Speciale polake Konad vulosje Scraper KONAD Speciale polake
0,27 € *
0,77 € / 100 g
-46%
Vula KONAD Konad vulosje Vula KONAD
0,68 € *
1,94 € / 100 g
KONAD ngjyra përzierjen paleta Konad vulosje KONAD ngjyra përzierjen paleta
0,68 € *
2,00 € / 100 g
-46%
Mbajtësi i shablloneve KONAD Konad vulosje Mbajtësi i shablloneve KONAD
from 0,58 € *
2,90 € / 100 g
Mbajtës shabllonesh me sfungjerë pastrues KONAD Konad vulosje Mbajtës shabllonesh me sfungjerë pastrues KONAD
0,79 € *
1,65 € / 100 g
-46%
KONAD vulosje Guide CD Konad vulosje KONAD vulosje Guide CD
0,41 € *
-45%
Pullë KONAD Demoja shabllon Konad vulosje Pullë KONAD Demoja shabllon
50,00 € *
50,00 € / 1000 g
KONAD informacion broshurë Konad vulosje KONAD informacion broshurë
0,27 € *
-46%
KONAD Vulosje Image Collection Plate Konad vulosje KONAD Vulosje Image Collection Plate
25,60 € *
10,99 € / 100 g

Duart janë erotike, ato janë simboli i feminitetit, i estetikës dhe prandaj ato duhen kuruar dhe modeluar.  Kura bazë e lëkurës dhe thonjve është absolutisht thelbësore, gjithashtu edhe modelimi estetik i thonjve në forma dhe ngjyra nuk duhet neglizhuar. Thonj të bukur dhe të modeluar me shije, janë dëshira e çdo gruaje, dhe zgjidhja më e mirë për këtë janë produktet Konad – prodhuesi lider në treg për thoi art. Konad gjendet si në studiot profesionale të thonjve ashtu dhe në institutet e kozmetikës por edhe në tualetet private të shndërruara në sallone bukurie. Sepse prodhuese i mban premtimet: produkte me bukuri unike, që janë të thjeshta në përdorim dhe që përmbushin kriteret maksimale të higjienës, të pa rrezikshme dhe cilësore. Thoi art nga Konad ju jep duarve tuaja pamje unike, estetike dhe femërore. 

Konad prodhon tamponë, shabllone, manikyr, pulla, broshura me informacion dhe të gjithë aksesorët që ju nevojiten.  Shabllonet që ne ofrojmë duhet të sistemohen tek mbajtësi përkatës të cilin ju mund ta merrni tek ne ashtu si të gjitha pajisjet e tjera dhe udhëzimet për modelimin e thonjve të bukur. Këtu ju keni mundësi të merrni produkte të veçanta por nëse dëshironi  edhe të gjithë setin apo Kits – të gjitha dëshirat tuaja do të bëhen realitet. Artikujt e Konad janë të sinkronizuar me njëri-tjetrin dhe të japin mundësi kombinimi – kompletim i plotë nga një prodhues i vetëm që garanton rezultatet më të mira si për fillestarët ashtu edhe për profesionistët.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€