Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Konad vulosje
KONAD broshurë informacioni me shumë të ideve të mëdha në temën e artit thonjsh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Design design Konad gozhdë broshurë me truket shumë dhe design përshkrimet gozhdë produkt. Design design Konad gozhdë broshurë me të përsosur Nail Design - Nail ju të dekoroj fëmijës suaj thonjtë veten e tij në gjuhën angleze.

Përmasat
+
0.181 Metër (m)
0.127 Metër (m)
0.011 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar