Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Konad vulosje
Drejtkëndor KONAD sfungjer për teknikën sfungjer

Details
+

"Përdorimi Konad
Pajisje për trajtimin e lehtë të nenit lartë Konad.
pajisje Konad bërë të përditshme
Punojnë me kuptimplote dhe të lehtë për t'u përdorur artikuj ndihmëse dhe plotësuese.
Nga pajisje Konad ju keni
Stencils vulosje Konad të tilla si
gjithmonë i organizuar mirë dhe i gatshëm Pra, për të qartë se paraqitja e juaj para
Konsumatorëve ka qenë gjithmonë profesional.
Herë të shpëtuar me anë të eliminimit të
Gjej të produkteve Konad tuaj kotë të kthehet në këtë praktike
Pajisje në të holla. "

Përmasat
+

0.213 Metër (m)
0.053 Metër (m)
0.024 Metër (m)

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar