Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Konad vulosje
KONAD vulosje stencils mbajtësin me pastrim sfungjer
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Përdorimi Konad
Pajisje për trajtimin e lehtë të nenit lartë Konad.
pajisje Konad bërë të përditshme
Punojnë me kuptimplote dhe të lehtë për t'u përdorur artikuj ndihmëse dhe plotësuese.
Nga pajisje Konad ju keni
Stencils vulosje Konad të tilla si
gjithmonë i organizuar mirë dhe i gatshëm Pra, për të qartë se paraqitja e juaj para
Konsumatorëve ka qenë gjithmonë profesional.
Herë të shpëtuar me anë të eliminimit të
Gjej të produkteve Konad tuaj kotë të kthehet në këtë praktike
Pajisje në të holla. "

Përmasat
+
0.204 Metër (m)
0.119 Metër (m)
0.024 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.75
Përmbledhje
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar