Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Konad vulosje
Mbajtësi i shablloneve KONAD
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

design Lock gozhdë Konad harton klishe mbajtës për dizajn gozhdë profesional Nail stencils tuaj. design klishe Konad gozhdë harton janë mbajtësit e projektimit gozhdë cilësisë më të lartë të përsosur për të gjithë Konad templates.


- gozhdë design praktike design design gozhdë klishe mbajtës Konad Konad e klishe dizajnit tuaj dhe gozhdë fikse e lehtë
kështu Trajtimi
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
3.25
Përmbledhje
5
0
4
2
3
1
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar