Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Konad vulosje
Të gjitha motivet vulosje në një shikim me KONAD vulosje template demo Image
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

design klishe Konad gozhdë design vulosje sallon gozhdë në cilësinë më të lartë për dizajn gozhdë profesional. design Konad vulosje gozhdë design templates janë zhvilluar për Konad dhe janë në hap me kohën e projektimit kërkimit gozhdë.

- Konad Design Nail Design vulosje Stencils

- trajtimin Easy

- përdorimi i Përhershëm

- pastrimi Easy me Heqës gozhdë konvencionale

- Nuk janë aktualisht 82 të ndryshme Konad design Nail art vulosje harton klishe në dispozicion, secili me 7

- Rregullisht dizajn të ri gozhdë vulosje stencils të ndodhë

Përmasat
+
0.374 Metër (m)
0.249 Metër (m)
0.004 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
8
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar