Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Konad vulosje
Kruese KONAD speciale pullë manikyrin për të hequr tepërt
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Konad Nail art harton scrapers janë ideale për heqjen e bojë të tepërt nga klishe design gozhdë. Konad harton Scraper Nail art për studiot gozhdë profesionale në zbritje të çmimeve.

- Nail art harton Konad Scraper për heqjen Easy e dizajnit gozhdë tepërt
Vulosjen liqenet e klishe design gozhdë "

Përmasat
+
0.035 Metër (m)
0.052 Metër (m)
0.004 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar