Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Konad vulosje
Pulla KONAD për dizajn të bukur dhe dekoratave në thonjtë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"harton Nail art Konad shënoj për fëmijët transferim të lehtë nga motivet e klishe design gozhdë në thonjtë tuaj. gozhdë design design Konad vulën e cilësisë më të lartë direkt nga prodhuesi për dizajn Salons gozhdë profesional gozhdë.

- Nail Design pullë për transferimin e imazhe nga template në gozhdë

- Nail Nail Design Designs Konad vetëm vulën e thatë dhe të fshijë çdo dizajn gozhdë
Përdorimi manikyrin e thonjve mbartës "

Përmasat
+
0.027 Metër (m)
0.027 Metër (m)
0.034 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4
Përmbledhje
5
2
4
0
3
0
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar