Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Kordele dhe shirita
Kordele thonjsh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

kasetë fletë thua - art gozhdë harton gozhdë arti është nxjerr në pah të ngushtë të zbukuro gishtin tuaj thonjtë me fletë shirit thoi -. Nail art harton direkt nga prodhuesi Nail-Design-euro-Discount për dizajnin kreativ në thonjtë tuaj._x000D_
_x000D_
Thjesht lotsjellës apo prerë copa të vogla nga thua fletë kasetë - harton artit gozhdë, vendin e tyre në gozhdë dhe vulë me xhel apo llak UV._x000D_
_x000D_
- 1 roll me përafërsisht. 1m

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.4375
Përmbledhje
5
9
4
5
3
2
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar