Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Lule të thata

Lule të thata

Lule të thata për artin e thonjve Lule të thata Lule të thata për artin e thonjve
from 0,81 € *
6,75 € / 100 g
Lule të thata për artin e thonjve Kuqe Lule të thata Lule të thata për artin e thonjve Kuqe
0,85 € *
8,50 € / 100 g
Lule të thata për artin e thonjve E gjelbër Lule të thata Lule të thata për artin e thonjve E gjelbër
0,37 € *
3,08 € / 100 g
-54%
Lule të thata për artin e thonjve Blu Lule të thata Lule të thata për artin e thonjve Blu
0,85 € *
7,08 € / 100 g
Lule të thata për artin e thonjve Portokall Lule të thata Lule të thata për artin e thonjve Portokall
0,85 € *
8,50 € / 100 g
Lule të thata për artin e thonjve Bezh Lule të thata Lule të thata për artin e thonjve Bezh
0,95 € *
7,92 € / 100 g

Lulet janë të mrekullueshme. Ato kanë aromë të mirë, lulëzojnë në shumë ngjyra dhe janë lajmëtaret e verës. Nuk është habi që ato janë motivet më të preferuar në fushën e dizenjmit, janë motivet që përsëriten më shpesh në veshje apo bizhuteri ndërsa në artin japonez Ikebana ato vetë përdoren si objekte dizenjuese. Lulet dhe gjethet na mrekullojnë, sepse ato përfaqësojnë artin e përsosur të natyrës. Jo më pak i shpërbejnë ato rigjenerimit dhe kanë rrezatim erotik. Sillni ndërmend pikturën frymëzuese të mbushur me lule të Georgia O'Keeffe, a nuk do të dëshironit të stolisnit duart e një gruaje të bukur me lule dhe gjethe?

Gjethet që përdoren për dizenjim Nailart janë lule të vogla artificiale në pesë ngjyra të ndryshme dhe bezhe e errët, të cilat i shndërrojnë thonjtë tuaj në një fushë me lule. Ornamentet e vogla nuk janë përpunuar në mënyrë shumë elegante, por falë formave të tyre të thjeshta ato ju japin mundësinë ti jepni krahë fantazisë suaj. Ato mund të vendosen si në thonjtë natyralë ashtu edhe në ato artificialë, pasi lulet vendosen mbi xhelin UV apo mbi akrilikun para se ato të thahen dhe mbas tharjes ato janë të fiksuara dhe të sigurta. Highlights të vegjës rezistencë, të cilët përshtaten në çdo thua falë ngjyrave të ndryshme dhe formave të thjeshta. Ato vlerësohen mirë veçanërisht tek veprat e artit ku mbizotërojnë ngjyrat. Si tek të gjithë artikujt edhe këtu niveli i çmimeve varion në varësi të sasisë së blerë: paketimet e mëdha, që përdoren kryesisht nëpër studio, kanë çmime më ekonomike.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€